TurboCleaner

FÅ BILEN TIL AT KØRE SOM SMURT MED TURBORENS

Det er yderst vigtigt, at din bil fungerer uden problemer, og det kan turborens være med til at sørge for. Til rensning af turbo anbefaler vi, at du vælger Revive Turbo Cleaner, hvilket er et eco-venligt produkt, der hjælper din bil til at fungere optimalt.

Produktet skal sprøjtes ind, imens motoren kører, og under dens vej igennem systemet vil den rense overfladelagene ved at låse sig fast til ophobet olie og kulstofaflejringer. Efter sådan en rens vil du hurtigt kunne mærke en forbedring, og din bil vil igen køre effektivt.
(KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION)

Ønsker du at høre mere om Revive Turbo Cleaner, er du velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om, hvordan turborens fungerer, og hvilke fordele der er ved produktet. Lyder det som noget, din virksomhed ønsker at investere i, står vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

ECO-VENLIG Revive Turbo Cleaner er en sikker vandbaseret, ikke-giftig, ikke-ætsende, ikke-brændbar væske, som bliver sprøjtet direkte ind i et køretøjs indsugningssystem imens motoren kører. Mens Revive-væsken flyder gennem motoren låser den sig fast til ophobet olie- og kulstofaflejringer, og fjerner overfladelagene.